Jeg kjører vel ikke fort

Enkelte av mine venner har kommentert at de synes jeg kjører litt fort iblant. Jeg vet virkelig ikke hvor de får slike ideer fra. I dag ble jeg for eksempel forbikjørt av en traktor — med en gravemaskin på ladet — på vei til jobb. Ny og fin var den riktignok, og en Ferguson, men likevel må det anses som fullgodt bevis på at jeg ikke tråkker for hardt på gassen.

(At en vannlekkasje hadde ført til at det var kø og nesten stillestående trafikk hele veien på ring 3 slik at jeg brukte 55 minutter på å kjøre fra Kjelsås til Fornebu, har selvfølgelig fint lite med saken å gjøre.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: