Oppvask og kaffe

Mens vannet til kaffen kokte i dag tidlig, kastet jeg meg over (den heldigvis ikke avskrekkende store) oppvasken. Så det var på med kranen, oppvaskmiddel i vannet og børsten i hånden — slik som de fleste vel gjør når ikke de har oppvaskmaskin. Jeg bruker ganske visst ikke Zalo, men derimot Fairy, men mens jeg vasket og skylte de første glassene, ble jeg likevel litt forbauset over at en liten teskje oppvaskemiddel ikke skapte såpeskum i vannet i mer enn et halvt minutt. Så jeg tilsatte litt mer, og så det skumme litt mens jeg vasket videre. Og så skummet det av igjen, og det så ikke ut til å være noe oppvaskemiddel igjen i vannet i det hele tatt. Jeg tilsatte enda litt mer, og begynte å lure på hvorfor jeg aldri hadde lagt merke til at det oppvaskmiddelet var så dårlig før. Det er nå fjerde flasken eller noe slikt jeg bruker av det. Det var da jeg la merke til at vannstanden i vasken heller ikke økte, selv om det var pent trykk på vannet.

Som allerede nevnt — jeg hadde ikke fått morgenkaffen min ennå. Jeg noterer for meg selv at det kan være lurt å sjekke om proppen sitter i vasken, når jeg skal fylle vasken med vann. Enda lurere er det nok å drikke kaffe før jeg begynner å gjøre noe som helst fornuftig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: