Oppdatering på kommando?

Jeg fikk en klage da jeg kom på jobb i dag tidlig: “Du har ikke oppdatert bloggen din på fire dager, jo!” Noenlunde slik var klagen, men etter jeg hadde forklart at jeg hadde vært litt opptatt i helgen og deretter hadde lovd å oppdatere bloggen i løpet av dagen i dag, fikk jeg visst syndsforlatelse.

Jeg har egentlig aldri tenkt at det skulle være noen slags forutsigbarhet i oppdateringene mine. Hvem vil vel være forutsigelig? Og oppdatering på kommando? Pøh, slikt driver ikke jeg med. Jeg oppdaterer når det er noe jeg har lyst til å skrive om.

Nemlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: