Øl og sigaretter

Etter å ha tilbrakt noen timer med gaveinnpakking i kveld, skulle jeg ta en liten pause. Så jeg satte meg, tok en sigarett og plasserte den i munnen (når mine unger leser dette, får jeg kjeft). Et kjapt blikk over bordet avslørte at det både var en lighter og et glass øl innen rekkevidde. Og hva skjer når Monique har lyst på en tår øl samtidig med at hun skal ha fyr på en sigarett? Ja, selvfølgelig: Jeg tok lighteren i venstre og ølglasset i høyre hånd, og førte nok så elegant ølglasset til munnen. Jeg overlater resten til leserens fantasi.

Jeg lærer vel en dag at mitt talent for den typen multitasking ikke akkurat er noe å skrive hjem om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: