Koffeinfri tørking

Vaskemaskinen ble akkurat ferdig med å vaske dagens andre vask. Og så ble jeg minnet om det jeg har forsøkt å fortelle meg selv i snart ganske lang tid: Jeg bør unngå å forsøke meg på noe som krever så mye som et minimum av tenkeevner før jeg har fått minst et par kopper kaffe.

Nå har jeg selvfølgelig drukket en god del kaffe i dag. Kaffemangelen var imidlertid en faktor mye tidligere i dag. Det vitner en haug med våte klær som allerede lå i tørketrommelen da jeg ville flytte det nye lasset med våte klær over, om.

Dagens påminnelse til meg selv: Det er en knapp på tørketrommelen som det står “Start” på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: