Når ble jeg så gammel?

Jeg spanderte en ny parfyme på meg selv i dag, og ettersom jeg betalte en mindre formue for den, syntes den unge jenten som ekspederte meg, tydeligvis at jeg fortjente en liten vareprøve. Jeg stod og ventet mens hun åpnet en skuffe, så undersøkende fra meg til innholdet i skuffen, lukket skuffen og åpnet en annen og så studerte meg igjen, før hun endelig plukket ut en liten ting som hun la i posen min.

Vel ute av butikken undersøkte jeg innholdet i posen min. Jenta hadde etter nøye vurdering valgt ut en krem fra Biotherm som heter “Age Fitness Nuit, Power 2”. Grmpf! Nok gikk jeg nylig til det drastiske skrittet å kjøpe isbrodder til skoene mine, men gammel ser jeg vel ikke ut?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: