Sofalesing

Jeg har tilbrakt det meste av tiden i dag med å ligge og slenge på en sofa, mens jeg iblant har gjort litt halvhjertede forsøk på å overbevise mine gutter om at 1. juledag kan tilbringes med andre ting enn å sitte klistret til pc-skjermen. Men bare halvhjertede, for gårsdagens inntak av to-tre flasker juleøl og halvparten av en halvflaske Calvados, har satt sine spor.

Jeg fikk i det minste tatt igjen en god del tapt nattesøvn, og så fikk jeg lest Dagbladet fra lillejuleaften. Der var det blant annet en artikkel som het noe i stil med “Sex hos svigers”, og slik kunnskap vet man jo aldri når man kan trenge. Det var imidlertid med noe blandede følelser jeg leste følgende:

Mange undersøkelser viser at de litt eldre, fra 40 til 60 år, ofte har et kjempebra sexliv, kanskje sitt beste noensinne.

Et kjempebra sexliv er selvfølgelig helt topp, men … “litt eldre” når man er førti? “Moden” kunne jeg kanskje akseptert, men “litt eldre”? Og jeg som troddde jeg var midt i Dagbladets målgruppe. Fnys.

One thought on “Sofalesing”

  1. Freelancejournalisten i Dagbladet er selvfølgelig nylig uteksaminert fra Volda med middels snitt og en vaskeseddel som sier 22. Jeg stemmer for å drite i dem og alle andre og bare køyra på i halmen ;)tw(38,99 år)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: