Cd uten cd

Jeg drar sjelden inn til byen, så da jeg var innom Oslo City for å bytte et par hansker jeg kjøpte før jul, benyttet jeg anledningen til å tilbringe en aldri så liten evighet med å se gjennom cd-ene hos Platekompaniet. Musikk kan man nemlig aldri få for mye av. Jeg endte med å kjøpe fem cd-er. Fire av dem står nå i cd-hyllen min og pynter på samlingen, men kun fire. Da jeg forventningsfull åpnet coveret på den femte cd-en (det var selvfølgelig den jeg hadde sett mest frem til å spille), var det ingen cd der. Antallet stygge ord jeg kunne ha sagt i den forbindelse, er ikke lite. Jeg skal nøye meg med å ønske en langsom og pinefull død over den unge ekspeditøren som stod bak flausen.

Så blir det vel en tur til Oslo City igjen i morgen. Og enda et gebyr til parkeringshuset — for ikke å snakke om de ekstrautgifter en slik tur nødvendigvis er forbundet med. Det er jo komplett umulig å ignorere alle de andre butikkene når først man befinner seg et slikt sted. Jeg lurer på om Platekompaniet gir erstatning for nødvendige ekstrautgifter …

2 thoughts on “Cd uten cd”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: