Svarte streker

I det siste har andre med mellomrom påpekt at jeg har svarte streker i ansiktet. Jeg har også selv noen ganger bemerket slike sorte streker på kinnene, haken og pannen min. Og jeg skjønte ikke hvor de kom fra, for jeg pleier ikke akkurat å male meg i ansiktet med den typen krigsmaling.

Ikke renNylig, da jeg skulle kjøre en tur i Trillian, ble mysteriet imidlertid løst. Jeg hadde tatt litt tørkerull for å tørke det verste møkket bort fra lykter og blinklys, for de så mer svarte enn hvite eller oransje ut. Og da slo det meg. Man trenger egentlig ikke være Einstein for å regne ut at det ikke bare er lykter og blinklys som er svarte. Og når hver eneste millimeter av bilen er dekket av et tykt lag møkk, kan det være vanskelig ikke å komme bort i noe av det med fingrene, særlig når man åpner bakluken. Og når man har langt hår, er det også en viss automatikk i å stryke håret bort fra ansiktet når man har satt seg inn i bilen.

Spørsmålet er nå om jeg skal vaske bilen eller klippe håret kort. Å vaske bilen er det egentlig liten vits i, for slik føret er for tiden, vil den bli møkkete igjen fortere enn fy. Kanskje jeg bare skal hyre inn en som kan åpne og lukke bildørene for meg.

2 thoughts on “Svarte streker”

  1. Hehe – beklager å måtte skuffe deg. Jeg skal vaske bilen i dag, nå som det plutselig er blitt mildvær igjen. Men watch this space – så skal du få se meg med kort hår, så snart jeg har fått liv i den eksterne igjen. 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: