Det blir plussgrader i morgen

Jeg har en fin topphatt, som det heter, til Trillian, altså et trekk som sørger for at jeg slipper å tilbringe noen lange, kalde minutter med å skrape vinduene før jeg skal ut å kjøre om vinteren. I dag har jeg endelig innsett at topphatten har en ekstrafunksjon: Jeg kan bruke den til å styre utetemperaturen med. For hver gang jeg har tenkt, “Nei, det er så varmt at det neppe blir frost i natt,” og altså latt trekk være trekk, har det uvegerlig blitt kaldt, og Trillian har vært dekket av opptil flere lag is når jeg trengte henne. Og har det vært frostvær når jeg kom hjem, slik at jeg har satt trekk på Trillian uten å tenke videre over det, har temperaturen gått i været over natten og jeg har måttet henge et søkkvått trekk til tørk neste morgen.

Trillian med hatt

Til allmenn folkeopplysning: Det blir varmt og mildt i morgen. Og jeg vurderer å begynne å gi Trillian to topphatter på. Litt sommer ville ikke være meg imot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: