Tekniske problemer

Tidligere på kvelden flyttet jeg den bærbare ut på kjøkkenet, og siden har den mildest talt oppført seg litt merkelig. Jeg ble lettere bekymret da den igjen og igjen gjorde ting jeg slett ikke hadde bedt den gjøre. Plutselig snudde den på rekkefølgen av mailene i innboksen. Så hoppet den fra et sted i mailen jeg holdt på å skrive til et helt annet. Den virret rundt mellom de tabbene jeg hadde opp i nettleseren, og scrollet litt som den selv ville. Og det skjedde også en del andre ting jeg ikke skal komme nærmere inn på her. Den eksterne mus hadde jeg ikke fått med meg fra stuen, og det eneste andre levende vesenet i huset ligger og sover de uskyldiges (eller nesten-uskyldiges) søvn, så det kunne jo ikke være fordi noen klikket uten jeg visste om det.

Ingen andre enn meg selv må jeg nå tilføye. Da jeg skulle ta mobilen opp av lommen, var det nemlig ikke mobilen jeg fikk tak i, men derimot den trådløse musen. Jeg tror vi sier det er sengetid her på berget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: