Likestilling nå!

Jeg var i Trondheim i helgen, og der passerte jeg en butikk som med store bokstaver på vinduet reklamerte for “Women and men’s clothing”. Jahopp, tenkte jeg. Og i en sidegate rett ved siden av stod det “Barne-salg” på et skilt utenfor en butikk. Ikke fordi jeg bryr meg altfor mye om hva man får kjøpt i Trondheim, for så ofte er jeg der ikke (det var faktisk første gang denne helgen); men jeg må likevel innrømme jeg ble litt snurt — for hvorfor i all verden selger de kun kvinner og barn? Burde ikke vi kvinner også få kjøpe noen skikkelige mannfolk, sånn i likestillingens navn?

(Jeg spør mest av prinsipielle årsaker. Personlig har jeg alt det mannfolk jeg trenger.)

One thought on “Likestilling nå!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: