Helt uunnværlige

BadehjerterDet blir funnet på mangt og mye som vi forbrukere skal lokkes til å kjøpe i den troen at vi nesten ikke kan leve uten. Men det finnes jo også enkelte matnyttige ting på hyllene i butikkene.

Blant sengetrekk og pynteputer og andre slike relativt fornuftige ting falt jeg i dag over noe jeg nesten ikke skjønner hvordan jeg har klart meg uten til nå. Så jeg kjøpte fluksen to av sorten, og jeg tror jeg kjenner noen som vil forstå visdommen i akkurat det.

Hva det er? Det er himmelsendt frelse til folk som jeg som ynder å sitte i badekaret med kjæresten i timevis mens noen glass med whiskey og enda et kapittel av Det store eventyret blir konsumert. Det eneste som kan forstyrre den totale nytelsen når rommet er blitt tåkete av vanndamp og sigarettrøyk, og øyne, stemmer og til dels tanker langsomt blir mer og mer slørete, er at badekar ikke er det siste skrik innen ergonomi. Prøver man å avhjelpe situasjonen med et håndkle bak nakken, er det sikkert som amen i kirken at håndkleet tar et dypdykk i vannet, og ens desperate forsøk på å hindre det fører til at whiskeyglasset eller askebegeret ender opp i tusen biter på gulvet.

Men her er altså løsningen på alle slike problemer: Badekarputer hvis bakside er utformet etter fasongen på kanten av badekaret, og passer akkurat der nakken blir mest skjev når man forsøker å slappe av. De skal nok bli flittig brukt.

2 thoughts on “Helt uunnværlige”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: