Smør på smør

En liten bemerkning til Mølla i Gjøvik: Det var en flott fest vi hadde hos dere i går. Både selskapet, musikken og maten på ta-selv-bordet var bra. Smør kan imidlertid med fordel anrettes på annen måte enn i sauseskåler med en skje til å ta med; særlig når belysningen er dempet.

Til orientering for de som eventuelt observerte meg under middagen: Det var ikke fordi jeg ikke liker potetsalat. Potetsalaten var god, den. Men den andre typen potetsalat jeg hadde tatt, smakte altså ikke potet. Det skjønner dere sikkert nå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: