En kald dag

Jeg har vært frøsen i dag, så jeg har skrudd opp varmen på min oljefylte varmeovn mange ganger, litt mer for hver gang. Til sist stod den nesten på maks., og det undret meg litt at det hadde så liten effekt, for så kaldt er det vel tross alt heller ikke. Men ja-ja, vinteren i Norge har vært totalt uberegnelig utendørs, så hvorfor skulle den ikke også være det innendørs? Det kan man si.

Alternativt kan man sjekke om varmeovnen i det hele tatt er skrudd på før man skrur den helt opp til maks.-merket. Men så kom da ulljakken min mor strikket til meg for mange år siden, til nytte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: