Kaffetoddy

I dag skulle niåringen på tur med skolen og hadde bestilt varm toddy (av den barnevennlige varianten) til å ha med i termosen. Så jeg laget først kaffe til meg og deretter toddy til niåringen. Mens jeg ventet på at vannet til toddyen skulle koke, skjenket jeg meg en kopp kaffe. Og da kaffekoppen litt senere var nesten, men ikke helt, tom, tok jeg påfyll fra termosen.

Jeg vil benytte anledningen til å minne meg selv om at kaffen her i huset gjerne befinner seg i en presskanne og ikke i en svart turtermos i halvliterformat. Eh, nettopp. Hvordan litt kaffe tilsatt en halv kopp toddy smaker, nekter jeg å uttale meg om — om noen lurte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: