Frem med aerosoldeodoranten!

Hva man ikke lærer når man leser dagens avis. Det er jo en kjent sak at det vitenskapen påviser det ene året, motbevises det neste. Og forskningen rundt nedsmeltingen av polene og drivhusgassenes effekt på nedsmeltingen, er visst intet unntak. I dag leste jeg nemlig følgende om nedsmeltingen av polene i Aftenposten:

“Nedsmeltingen kan ta flere hundre år. Men hvis ikke kuttene i utslipp av drivshusgasser stoppes, vil nedsmeltingen skyte fart.”

Sprayflasker og kjøleskap med KFK (klorfluorkarbon) er ganske visst ikke til å opdrive lenger, men de kommer nok snart til heder og verdighet igjen. I mellomtiden kan vi vanlige mennesker gjøre vårt for å bremse nedsmeltingen av polene ved å kjøre bil overalt. Ja, for det må vel være det det betyr?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: