Å være (tilkoblet) eller ikke

Jeg kjenner etter hvert Windows, så jeg burde vite bedre. Men jeg er lettlurt. Jeg innrømmer det: Jeg trodde både på det som stod med litt store bokstaver og på ikonet av en skjerm med rødt kryss over, og brukte noen minutter på å forsøke å få koblet til det trådløse nettverket. Jeg burde for lengst ha lært at heller ikke Microsoft er til å stole på. Men det husket jeg først etter noen minutter, så først da leste jeg det som stod med smått på dette skjermbildet:

Ingen forbindelse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: