Cola og potetgull

I morgen blir det ingen sunn lunsj på guttungen. Det blir i det hele tatt ingen fotballskole. Fotballskolens lunsj er nok uten skyld, men ungersvenden har ligget i fast rutefart mellom sofaen og doen siden han kom hjem. Så da blir det hjemmedag i morgen.

Men gutten skal ikke bli altfor skuffet. Som alle vet er cola og potetgull nemlig noe av det beste mot en mage det er litt for mye fart i. Og det er tross alt vinterferie. Jeg blir en uhyre populær mamma i morgen. Jeg håper bare at jeg ikke selv må gå over på cola og potetgull en av de neste dagene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: