Sunn lunsj

“Sunn lunsj serveres” stod det i invitasjonen fra Norsk fotballakademi til deres fotballskole nå i vinterferien. Yngstemann er påmeldt, og da jeg hadde avlevert ham i Vallhall Arena mandag morgen, lurte jeg litt på hva den sunne lunsjen ville bestå i. Og jeg lurte bittelitt på om avkommet ville spise noe særlig. “Sunn mat” er nemlig ikke vanligvis noe som står i høy kurs.

Men gutten var fornøyd med maten, sa han. I dag, etter den andre dagen på fotballskole (tirsdag var det fridag), gav han meg også et referat av det han især hadde merket seg ved dagens lunsj: “Det var ikke mer Nugatti igjen, fordi alle spiste bare det til lunsjen mandag.”

Eh, nettopp — alt er relativt. Også sunn lunsj, tydeligvis. Egentlig synes jeg det er helt greit, for ungene er heldigvis ikke profesjonelle ennå. De drømmer bare om å bli det. Så kan vi andre drømme om den dagen de spiser sunn lunsj fordi de har lyst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: