Girskifte

På vei ned Maridalsveien, rett etter rundkjøringen ved ring 3, lystret ikke girskiftet. Jeg lå i andre gir og trykket på knappen på rattet for å skifte til tredje flere ganger uten girkassen reagerte. Jeg prøvde også å skifte gir med girspaken uten det hjalp. Til slutt trykket jeg på City-knappen — da hoppet Trillian rett i fjerde gir. Det er selvfølgelig mulig hun bare ikke liker rundkjøringen (eller kanskje hun bare protesterer mot kvinnedagen).

One thought on “Girskifte”

  1. Dette høres nesten like artig ut som da givern til veivakseln ga seg på min Affe. Fullstendig tverrstopp med steindød motor. Starta etter 10 min igjen. Hvilepuls, ehhh nei ikke akkurat da. Bytta giver og da ble jo nesten alt bra;-)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: