Selvstendig radio

For rundt et halvt år siden måtte jeg konstatere at den DAB-radioen som jeg fikk i julegave fra jobben i forfjor, hadde lidd en tidlig død. Kanskje den ikke tålte å stå i trekken fra kjøkkenvinduet, kanskje en av de søte små hadde herjet med den. Årsaken er ukjent, men en dag jeg ville slå den på, skjedde det i hvert fall nada da jeg trykte på on/off-knappen. Og ja, jeg sjekket alle ledninger og kontakter. Og det har jeg også gjort et par ganger siden. Uansett hva jeg gjorde, ville ikke radioen spille.

RadioenSiden har den stått i sin krok på kjøkkenbenken og ventet på at jeg skulle ta den med til en butikk med returordning. Jeg er imidlertid en anelse treg, så den stod der fortsatt i kveld, da jeg gikk ut på kjøkkenet for å lage noe mat. Maten jeg skulle lage, var ikke av fastfood-varianten, så jeg tenkte at det ville være litt fint med musikk til jobben. Og så satte jeg i støpselet og slo på radioen.

Presis. P4 fikk underholdt meg i noen minutter, og jeg rakk å røre en stund i karbonadedeigen, før jeg husket at radioen egentlig ikke virker. Nei da. Eller også er det bare jeg som ikke virker. Jeg tror i hvert fall den må være i familie med hjemme-pc-en min. Kanskje jeg bare skulle kjørt den en tur i Trillian den gangen for et halvt år siden da den først gikk i streik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: