Den første omvendte

I går fikk yngstegutten bli med La Tempesta (og Tor Willy) til et sted der en gjeng entusiaster mekker på bilene sine — to Ferrarier, en BMW M5 og en Toyota MR2. Han var ikke lite kry da han fikk en prøvetur med den ene Ferrarien, en 355 Berlinetta fra 1997, på kjøpet.

Fin gul bilBilinteressen begynner å anes

Fin rød bilDa La Tempesta, som var ute på prøve(-skilt), et par timer senere skulle kjøre noen mil for å bli byttet ut med Tor Willys bruksøse før klokka slo tolv og prøveskiltet ble ugyldig, satt gutten i bilen nesten før jeg hadde fått spurt om han ville bli med. Det gleder mitt morshjerte at bilinteressen tydeligvis er for oppadgående igjen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: