Ikke nå igjen …

“Tør jeg minne om at Dr. Who begynner på svensk TV2 i dag? Kl 20.00. Vi glær oss!”, var det en som hadde skrevet i gjesteboka mi på Blink da jeg logget inn i dag.

Jeg er som kjent en stor fan av Dr. Who, men jeg ble likevel ikke strålende blid og fornøyd da jeg leste det. Det bærer straffen i seg selv å svikte de nettsamfunnene man er med i. Sist jeg var innlogget på Blink var den 28. februar. Hilsenen i gjesteboka var fra den 8. mars. Sukk …

En stakkar som aldri ser på tv, har jo ikke en ærlig sjanse for å følge med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: