3 thoughts on “Kaffebismak”

  1. Da jeg første gang så Biola i kjøledisken feil-leste jeg det som Ebola. Siden har jeg ikke engang vurdert å føre stoffet opp til leppene mine. Godt å høre at det om ikke annet ikke egner seg i kaffe 😉

    Like

  2. …eeeh, jeg bør kanskje også legge til at jeg på jobben her en dag la merke til et notat en kollega av meg hadde. Overskriften var “Lov om ereksjoner”. Etter nok en skumming av overskriften omhandlet notatet noe så kjedelig som eierseksjoner.

    Jeg tar kaffen svart, takk 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: