Det er aldri så galt …

Trillian har den siste tiden hatt tilbakevendende feber og ikke vært helt sitt gamle jeg, når vi har vært ute på tur. Oljetemperaturen har svingt mellom 90 og 120 (og hadde sikkert også gått høyere hvis ikke jeg hadde slått på varmen i bilen for fullt), og siden det etter litt googling og sjekking av det ene og det andre, var bred enighet (det vil si mellom Tor Willy og undertegnede) om at det sannsynligvis var vannpumpen som var problemet, fikk dama time hos de snille mennene som gjerne fikser henne når hun slår seg vrang (formedelst en liten formue, men slik er det jo å kjøre Alfa) i dag. De samme snille mennene mente også det hørtes sannsynlig ut at det var vannpumpen som var skyld i temperatursvingningene, og da først de fikk byttet den, var det da også tydelig at den gamle vannpumpen ikke var helt god. Det kunne selv jeg se da jeg kom for å hente Trillian, og de viste meg hvordan den som hadde sittet i, så ut. Så for en liten time siden kjørte jeg glad og fornøyd hjem med ny vannpumpe.

Vel, som sagt: Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Trillian har en flunka ny vannpumpe. Og jeg vet at det ikke er der jeg skal se etter feilen. Slik så det ut da jeg kjørte hjem:

Trillian_like_syk

Det blir nok ikke noen bilferie i år likevel, nei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: