Prinsesse på vift?

I dag kunne Aftenposten fortelle følgende:

Det er ikke bare riksveiene som skal oppgraderes i høst. Flere kommunale veier og plasser får også ansiktsløftning de neste månedene.
– Vi har allerede begynt å oppgradere St. Olavs plass. Plassen skal på ny bli en av byens vakreste torg og møteplasser! Over plassen skal det sveve en lysfontene, sier Erik Valen, informasjonssjef i Samferdselsetaten.

Det første som gikk gjennom nerdehodet mitt da jeg leste det: En svevende lysfontene? Betyr det at Märtha skal sveve over St. Olavs plass? Og er hun i virkeligheten en engel (siden fontenen skal sveve)? Hun har jo som kjent både følt seg som en lysfontene, og sagt at hun har kontakt med engler, og at engler er lysvesener. Det må vel nesten bety at en lysfontene som svever, er en engel … Og jeg kjenner ikke andre lysfontener enn Märtha. Jeg ser bare ett problem: Vil det ikke skape enda mer trafikkaos hvis hun skal sveve rundt over St. Olavs plass?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: