Kjærlighet og benplass

Det røde husetDet er litt rart å tenke på, men om tre måneder tar min forkrampede tilværelse med tre gutter i en liten leilighet på 42 kvadratmeter slutt. Samtidig blir jeg samboer med Tor Willy, og det gleder vi oss begge to til. I dag fikk vi nemlig bekreftet at eieren av et hus vi la inn bud på i går, har akseptert budet vårt. Det er nesten litt klisjéaktig, sånn i hussammenheng – et lite rødt hus med hvitt stakittgjerde.

Huset er det du kan se på bildet her til venstre, og det er ingen tvil om at det blir mer enn en anelse mer benplass fremover. Om vi gleder oss? Som vi sier der jeg kommer fra: Dumme spørsmål besvares ikke.

4 thoughts on “Kjærlighet og benplass”

  1. Til lykke! Jeg er ikke så stø i geografi, men er ikke Rykkinn litt sånn Bærum? Det forekommer meg at jeg har sett det skiltet når jeg har gjort mine forsøk på å kjøre f eks fra Jar til Kolsås, og da gjaldt det å ikke ta av til Rykkinn 😉
    Dette ser sjarmerende og passe stort ut, og noe du virkelig har fortjent! Og sikkert med plass til et utmerket hjemmekontor. Enjoy!

    Like

  2. Takker! Joda, det er sånn borterst i Bærum, i rølpestrøket 😉 og rett ved siden av Kolsås. Og ja, hjemmekontor skal det bli, vi skal bare først lage et par ekstra rom i kjelleren (dvs. de er der i dag, i full høyde, men med betongvegger og -gulv og for små vinduer).
    Hvis du/dere skulle forvirre deg i retning hovedstaden, er det selvfølgelig bare å slå en sving forbi. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: