Kaffe med noko attåt

Noen (ingen nevnt, ingen glemt) hentet en dobbel latte til meg litt tidligere på kvelden, og slikt klager man selvfølgelig ikke på. Man klager heller ikke på at kaffehenteren husket å ta med litt sukker, slik man hadde bedt om. Og man klager heller ikke selv om det viser seg at sukkeret ikke er sukker, men pulverfløte – akkurat idet man ser halvparten av innholdet i det ene papirrøret drysse ned i den dobbelte kaffe latte. Man klager ikke, men man banner bittelitt. Og så ler man godt.

Akkurat slik er det.

(Heldigvis er pulverfløte langt, langt lettere å få ut av en kopp kaffe i pappkrus enn jeg trodde – så lenge man ikke har rørt i den vel å merke – selv uten noe som så mye som likner en teskje innen rekkevidde.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: