Oppvasktanker

Nå for tiden er det bittelitt surt å bo i Oslo, ha barn som aldri gjenbruker et glass eller en kopp og ikke ha oppvaskmaskin. Det kan selvfølgelig være slitsomt uansett hvor man bor, men akkurat i disse dager når selv vann til å vaske opp i må kokes i tre minutter, er det altså ekstra slitsomt i Oslo.

På plussiden skal nevnes at jeg får vasket opp mye mer regelmessig enn for bare noen dager siden. En uoverkommelig oppvask er nemlig mye mer uoverkommelig når man må koke vann hver gang det man vasker opp i, er blitt for skittent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: