Nye tider

Nye tider, nye håp. Vi flyttet til Hobsyssel (også kjent som Gommerud/Rykkinn, borterst i Bærum) lørdag 24. november. Det hadde aldri gått uten fire sterke mannfolk (i tillegg til Tor Willy, nå også kjent som store, sorte Sambo), en litt mindre sterk kvinnelig medhjelper (i tillegg til undertegnede) og tre mer eller mindre sterke ungersvenner som slet og slepte fra tidlig morgen til sen kveld. Selv pianoet kom med på flyttelasset, på tross av at den bestilte bilen med lastelem på mystisk vis hadde mistet lastelemmen da vi hentet den hos Bislet Bilutleie grytidlig lørdag morgen. En stor takk til Niels, Ole Ivar, Kjetil, Torfinn, Pauline, Johan, Didrik og Emil – uten dere hadde det aldri gått.

Nå er både vi og internettforbindelsen på plass i det nye, gamle huset, selv om det pent sagt er lettere kaotiske tilstander som hersker, og sikringene går i tide og utide (hvis vi for eksempel glemmer at oppvaskemaskinen allerede står på når vi slår på kaffetrakteren) – men godt er det uansett.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: