I, II eller III?

Vi har de siste dagene gradvis skrudd ned for varmtvannsberederen. Den stod på III da vi flyttet inn, og etter noen dager skrudde vi ned på II. I går bestemte vi oss så for å skru ned til I, for vi hadde ennå ikke klart å bruke opp alt det varme vannet.

La det være sagt med én gang: Jeg liker ikke å gå inn under den varme dusjen i halvvåken tilstand og totalt uforberedt oppdage at vannet i beste fall kan kalles kjølig-lunkent selv om jeg skruer helt opp til et nivå der det vanligvis er nærmest kokende. Men jeg vet nå at det er slik man oppdager at det er gått et varmeelement i varmtvannsberederen. Jeg tror vi holder oss til II fremover.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: