Akkurat dér, akkurat da

Tor Willy har vært i den andre enden av landet det meste av uken, men i kveld kom han hjem, og jeg hentet ham og en av kollegene hans på Gardermoen. Da vi kjørte hjemover, fikk Tor Willy fornøyelsen av å kjøre La Divina, men ved Furuset måtte han plutselig bremse kraftig ned da det var “noe” som falt ned på bilen. Vi ble ikke enige om hva det kunne vært for noe, men det var litt skummelt – det var vi enige om. Da jeg fort så bakut, så jeg et regn av gnister – men ikke mye annet. Det var litt for mørkt til å finne ut av hva som egentlig hadde skjedd.

Det fant jeg ut av nå. Som jeg har sagt før: Iblant har man flaks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: