Fem minutters berømmelse

Omtrent samtidig med at jeg ble fristilt fra gamlejobben, fant Facebook på å la brukerne oversette siten til norsk. Jeg valgte å delta, ikke minst for å koble ut hodet litt mens jeg forsøkte å finne opp og ned på verden. Hvor bra sluttresultatet er, skal jeg ikke uttale meg om her – bortsett fra å fremsette et lite håp om at Facebook får noen utenforstående til å ta en aldri så liten QA av alle sidene (når mange mennesker med ulike og tildels sterke meninger om både det ene og det andre skal oversette noe sammen, fører det uvegerlig til et lettere haltende sluttprodukt).

Oversettelsen førte til at jeg fikk en telefon fra Teknofil i dag, og nå har jeg fått mine fem minutter (eller hvor lang tid det nå tar å lese artikkelen).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: