For dårlig, Dolly

Jeg har gitt opp Dolly Dimple. Ikke fordi jeg ikke liker pizzaene deres – de er gode, de – men det er alltid noe som går galt når vi bestiller pizza fra dem.

Vi har bodd her i to år, og før i kveld tror jeg ikke vi har betalt full pris for en eneste Dolly-pizza i den tiden; for Dollys holder tidsløftet sitt og gir 1/2 pris på hele ordren hvis ikke de leverer innen én time – og bortsett kanskje fra første gangen vi bestilte etter at vi flyttet hit, har de ikke klart å levere til tiden en eneste gang når vi håpefullt har klikket oss gjennom bestillingen vår. Etter de første to gangene vi fikk maten for sent, begynte vi å fleipe med det: “Vi bestiller hos Dolly – da får vi pizzaen til halv pris”, men det er liksom ikke gøy når man sitter der og venter på pizzaen man bestilte fordi man var sulten.

Vi bestiller ikke akkurat pizza fra Dolly hver uke, men det er likevel minst seks ganger på rad vi har fått pizzaen for sent. Én gang har vi også opplevd å sette tennene i en pizza som ikke bare var en halv time forsinket, men også viste seg å være en helt annen enn den vi hadde bestilt. Nei, vi klaget ikke – vi var sultne, så vi spiste den. Og-som-om-ikke-det-var-nok har vi de fleste gangene der vi har bestilt Dollys filmdeal, fått en unnskyldende telefon der en hyggelig jente opplyste at Dolly dessverre ikke hadde den filmen vi hadde valgt fra nettsidene deres, likevel. Vel, én gang glemte de å nevne det da de ringte – vel sagtens fordi det var flere ting å unnskylde og flere kunder å ringe og unnskylde til enn en enkelt Dolly-ansatt kunne overkomme der og da. Budet unnskyldte til gjengjeld mange ganger da maten endelig kom, godt forsinket – og vi fikk jo halv pris på pizzaen også da – men stakkaren måtte tåle litt spydigheter, for vi var ganske gretne.

Egentlig hadde vi gitt opp hele Dolly allerede for et par måneder siden da vi fikk halv pris på en Dolly-pizza for ørtende gang, men i kveld da vi var blitt enige om at vi var for late til å kokkelere selv, ombestemte vi oss likevel da vi oppdaget at Dolly har endret filmdealen sin. I stedet for en DVD får man nå et filmkort til film2home.no. Genialt, tenkte vi – for da ville vi i det minste få den filmen vi bestilte. Så Tor Willy bestilte, og vi fleipet litt med at vi visste at vi ville få pizzaen til halv pris siden vi hadde bestilt hos Dolly. Eller egentlig var det ikke så mye fleip …

Ikke så altfor lenge etter at bestillingen var klikket inn, fikk vi da også en telefon fra Dolly. Men de ringte faktisk ikke for å si at pizzaen var forsinket; i dag måtte vi for én gangs skyld betale full pris for maten (hurra!). De ringte derimot for å fortelle at de ikke hadde filmkort i den avdelingen som tok seg av bestillingen vår … Nei vel, tjaha … hva kan man si til slikt, annet enn flaks at vi hadde noen episoder av Torchwood igjen til pizza-spisingen (og ønske at Dolly hadde opplyst om det på nettsidene deres). I det minste kom pizzaen til tiden.

Kjære Dolly – takk for maten, men jeg begynner å mistenke at dere egentlig ikke er interessert i å ha oss som kunder. Skulle jeg ta feil, kan dere jo sende en melding engang i fremtiden hvis det skulle virke sannsynlig at vi både vil få det vi bestiller og få det til tiden. Inntil det eventuelt skjer, tror jeg at sannsynligheten for at den gule Dolly Dimple-bilen stanser utenfor huset vårt, er uhyre liten.

Og det var dagens klagesang …

2 thoughts on “For dårlig, Dolly”

 1. STYR UNNA!

  DRITTMAT FOR HØY PRIS SERVERT AV MENNESKER SOM HADDE FÅTT SPARKEN PÅ KEBAB-SJAPPE!

  Mest elendige “restauranten” jeg har vært på i mine 33 år!

  Kjøp mat på kebab-sjappa isteden!

  Kort oppsummert: Elendig mat med elendig service!

  Og begrunnelsen for de som gidder å lese den…
  var på dolly dimple’s i sandvika den 21.11.10.

  Tok med dama, som var på helgebesøk fra tyskland, til dolly dimple’s i sandvika. Jeg kunne ikke gjort et værre inntrykk på henne vedr. Norge og våre stolte amerikanske kjeder.

  Vi kom inn døren til en dolly dimple’s sandvika med under 10 gjester på en søndag kveld. Vi stanset ved “vent på kelner” skiltet. Flere mennesker kom etter oss og gikk glatt forbi og så rart på oss for å “henge i døren”. etter 6-7 minutter ved skiltet spurte jeg om det virkelig kom en kelner, og fikk kun et halvfrekt; “ja, vent ved skiltet.”

  vi ventet ved skiltet i nesten 20 minutter og så at “take away” gjestene kom og gikk forbi oss. Så vi gikk lei og satte oss ved et bord rett ovenfor kassa apparatet (dårlig bord, men i ren protest).

  De ansatte på dolly dimple’s i sandvika (kanskje totalt tre gutter og en dame), fnyste lett på nesen over vårt bordvalg.

  Vi ventet så i 5 minutter uten at kelner kom. jeg gikk så og spurte i kassen om vi kunne få en kelner (på et sted med under 10 gjester fordelt på 3 bord).

  Fikk som svar, “ja, vent vi kommer”…og nye 10 minutter gikk FØR vi fikk menyen..og slik fortsatte visa. bestilling fikk vi først gjort 15 minutter etter at vi mottok menyen…og brusen kom 10 minutter etter bestillingen. Maten kom 15 minutter etter brusen…på dolly dimple’s i sandvika…

  Maten var så som så..forrett: kyllingvinger, hovedrett: stor dirty harry eller no…på dolly dimple’s i sandvika…

  Så kom tiden for å betale..men igjen var kelner, kokk og kassadame mer opptatt av å snakke med hverandre og helgens moro enn å betjene kundene. på dette tidspunktet (rundt kl 21.15) var vi de eneste igjen på dolly dimple’s sandvika (de stenger kl 23).

  Til slutt gikk jeg over til kassen og bad om meny for dessert bestilling. tenkte at de må jo reagere hvis det er mulighet for salg…

  men neida….Etter noen minutter fikk jeg ikke menykartet men kvittering for forrett og hovedrett.. uten spørsmål om vi ville ha mer…

  jeg bad da om en doggy-bag for en halvspist pizza…og damen kom over med en eske hun la på bordet foran meg…åpenbart at jeg måtte pakke inn maten selv.

  så..jeg pakket inn maten vår.. og betalte regningen på ca 500 kr.. og forlot stedet for å ALDRI komme tilbake!

  OG grunnen til at vi ikke vi fikk service den siste halvtimen:

  De ansatte på dolly dimple’s i sandvika hadde lagd pizza til seg selv og stod og spiste den FORAN oss, rett bak disken! de hadde altså ikke tid til å betjene kunder siden deres egen pizza ble kald!!

  For et høl! Aldri igjen! og dolly dimple’s i sandvika bør ALDRI du besøke heller!

  Dolly Dimple’s i Sandvika – Smaken du blir hekta TIL Å ALDRI GJENTA IGJEN!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: